PONträffen den 17:e maj 2005 i Slottsskogen, Göteborg
Kl 18.30 kom de från alla håll - lurviga, stora, små, klippta, lydiga och mindre lydiga men alla lika glada. 15 ponar och deras mattar och i ett fall husse samlades medans regnmolnen tätnade och bestämde sig för att släppa hela sitt innehåll på oss.
Vi stod under ett träd och "tjötade" som man gör i Göteborg och letade efter en ljusning på himlavalvet. Och vi väntade inte förgäves - det klarnade upp och vi kunde slutföra vår lilla träff utan mer regn.
Vi tog en gemensam promenad genom ett vårgrönt Slottsskogen som förutom oss verkade befolkat av envisa joggare, en hel tonåringar och så massor av fåglar. Har vi inte fågelhundar förresten? Pelikanerna skall vara glada att de var bakom stängsel för våra älsklingar var väldigt nyfikna på dem, sälarna var inte lika spännande. Gräsänderna var illa ute men lyfte och flög ett 20-tal meter för att komma undan.
Väl framme på den grässlänt där man får släppa hundar lät vi våra vildar leka fritt ett tag för att sen under Louise kunniga ledning få lite utställningsträning. Alla skötte sig fantastiskt väl!
Vi avslutade vår-träffen med fika och stillasittande poängpromenad - undertecknad läste frågorna och PONägarna svarade.
Vi försöker få till en ny träff i höst igen - då kanske vi kan satsa lite på pälsvård om vädret tillåter.
Tack till er alla som kom - ha en riktigt go sommar och hoppas vi ses på utställningarna framöver!
Ragna med Rojjj & Abbe